Строители излизат на масов протест в сряда. Очаква се над 1000

...
Строители излизат на масов протест в сряда. Очаква се над 1000
Коментари Харесай

Строители на протест - блокираха "Цариградско шосе"

Строители излизат на всеобщ митинг в сряда. Очаква се над 1000 строителни машини да бъдат спрени по продължение на бул. „ Цариградско шосе “ в София. Разполагането на техниката  в платното в посока изхода на града стартира в ранните утринни часове. Недоволните дадоха обещание, да не блокират трафика по главната пътна артерия на столицата. 

Поводът за демонстрацията е, че през последните месеци браншът се чувствал употребен от опозицията за политически цели. Разпространявали се и недоказани изказвания за корупция в строителството. 

" Българска социалистическа партия е партията, която ни нападна. Добре е, когато приказваш нещо, да имаш данни и обстоятелства, а не да ни използваш като политическа дъвка. Това заплашва сектора ", сподели в ефира на " Здравей, България " ръководителят на Камарата на строителите у нас Илиян Терзиев.

Организацията желае незабавни срещи с президента, премиера и ръководителя на Народното събрание. Ще бъде импортирана и подписка в поддръжка на строителните компании в Народното събрание, президентството и в Министерския съвет, подкрепена от към 53 000 души.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР